Blog

Na našem blogu se můžete dočíst aktuality ohledně čalouněných produktů, potahových materiálů, nových technologií a také zde můžete najít praktické rady a další zajímavosti. Články pro Vás postupně připravujeme. 

Zužitkování zbytkového materiálu

Při naší práci se rádi zajímáme o nové trendy. Trend, který nás zaujal nyní, se čalouněného nábytku na první pohled moc netýká. Opak je však pravdou. Trend o ochraně životního prostředí a nakládání se zbylým materiálem se může týkat každého z nás. Někdo může přispět více, někdo méně, ale každá snaha se velmi cení. Pojďme se spolu v tomto článku podívat, jak se snažíme se zbylým materiálem nakládát my.                                                                             

Pokračovat ve čtení
Usně Sorensen Leather

Usně od dánského dodavatele Sorensen patří mezi ty nejkvalitnější, které můžeme najít nejen na českém a slovenském, ale celkově světovém trhu! Jsme rádi, že naše společnost dlouhodobě úspěšně spolupracuje se společností Sorensen Leather A/S a můžeme tak nabízet jejich luxusní a mimořádně kvalitní usně i na naše čalouněné produkty, které se díky těmto usním stávají něčím opravdu mimořádným. Pojďme si tohoto světového dodavatele usní blíže představit.

Pokračovat ve čtení
Unikátní kůže Buffalo Antique od dánského dodavatele Sørensen

Tato unikátní kůže se získává jako druhotná surovina z buvola vodního a při zpracování této kůže se dbá na to, aby se zachoval, co nejpřirozenější vzhled, který dodává našim produktům jedinečnost. 

Pokračovat ve čtení
Kůže nebo useň?

Pokud se rozhodujete pro koženou sedací soupravu, je spousta věcí, které by jste měli vědět, než vůbec začnete vybírat tu správnou kůži, useň, kůži…oni říkají useň…ale je to kůže? Není to kůže, je to useň…

Pokračovat ve čtení
Látky s úpravou Aquaclean

Potahové látky s úpravou Aquaclean patří v současné době mezi nejvíce vyhledávané, zejména díky svým praktickým vlastnostem jako je snadná údržba a lehká čistitelnost, ale také díky rozmanitým vzorům a širokým barevnicím.

V tomto článku se podíváme, jak celá tato technologie vlastně funguje.

Pokračovat ve čtení

Pokud máte zájem o bližší informace, neváhejte nás kontaktovat.

Kontaktujte nás